• Gratis levering over 500 kr
  • Sikker betaling med Klarna
måltidserstatter

Jeg har testet ut Nutrilett barer noen ganger. Jeg bruker ikke barene med mål for å gå ned i vekt, men har funnet ut at de fungerer godt som mellommåltid hvis jeg har dårlig tid.

Crunch bar og Chocolate chip cookie er favorittene! Verdt å prøve.

Annie

 

Spiser Caramel Toffee som måltidserstatter. Dette funker.

Espen

 

Nutrilett Dark Chocolate er perfekt til å kose seg med, og er helt nydelig sammen med et iskaldt glass melk :D

Et kjempe god erstatning til kveldsmat eller kos på en lørdagskveld.

Stine

 

De sjokoladebarene deres smaker veldig godt, og jeg ser på dem som et sunnere alternativ til vanlige sjokoladebarer.

De er ikke mektige nok til å erstatte et måltid (heller ikke mellommåltid) i mitt tilfelle, men de fungerer godt til å spise sammen med annen mat.

Lennart

 

Den som ikke har prøvd Chocolate Chip Cookie Bar til lunsj bør gjøre det! Den funker!

Sofia

 

Jeg bruker Nutrilett når jeg går på Grete Roede-diett og teller kalorier. Og spesielt greit er det å spise nutrilettbar når man har dårlig tid!

Henriette

 

Jeg har brukt Nutrilett for å gå ned et par kilo, og er kjempefornøyd med resultatet. Dessuten gav det meg motivasjon til å legge om både kosthold og livsstil. For å unngå usunne «utskeielser» har jeg lært meg et knep:

Jeg har alltid en Nutrilett bar, for eksempel Caramell Tofee eller Chocolate Chip Cookie i vesken.

Når veninnene bestiller kake på cafè eller serverer søtsaker til kaffeen, tar jeg frem Nutrilett-baren min og unngår fristelsene med glans!

Ingrid

 

Hei, jeg er ei dame på 21 år som studerer og jobber fulltid. Jeg er så og si alltid på farten og derfor er det viktig for meg å få i meg mat som metter, smaker godt og er lett å spise/ta med seg. Derfor er det utrolig fint å kunne ty til Nutrilett barene. De smaker utrolig godt, metter og er utrolig praktisk når jeg har dårlig tid, i tillegg til at de hjelper meg å holde meg borte fra alle de fristende kaloribombene der ute:) Jeg har alltid en Nutriletbar eller to i veska;)

Nutrilett er rett og slett godt å ha i en travel hverdag og jeg setter stor pris på produktene deres! :)

Aina

 

Jeg elsker å spise en Nutrilett bar som godteri på lørdager, og det er eneste som fungerer som erstatning mot sjokolade og smaker like godt. Jeg har gått ned ca 15 kg siste året, mye på grunn av Nutrilett shakes og barer. Takk :)

Gunvor

 

Jeg pleier å spise diverse Nutrilett barer (og da spesielt den med smak av Chocolat Chip Cookie), men ikke fordi jeg forsøker å gå ned i vekt. Jeg spiser barene rett og slett fordi de smaker så godt og på grunn av det høye proteininnholdet, noe som passer fint i kombinasjon med en vegetardiett.

Barene er dessuten utrolig praktiske å ha liggende i veska. Håper dette er en hjelpsom tilbakemelding.

Sara

 

Nutrilett har hjulpet meg veldig når jeg ville kutte ned på godteri samt gå ned ett par kilo. Hver gang jeg fikk sukkerkick og ville spise sjokolade så tok jeg meg en Nutrilett Premium Dark Chocolate, den smaker veldig godt og har mye mindre kcal enn vanlige sjokolader. Ved å innta disse barene så ble jeg fort mett på sjokolade, da den er mektig, og gikk ned ønskede kiloer.

Er veldig fornøyd, og kommer defintivt til å fortsette å kjøpe Nutrilett produkter, spesielt barene med mørk sjokolade, mmmm!

Layla

 

Jeg har ikke en historie om Nutrilett som sikkert mange andre, men det jeg kan fortelle er at jeg i hvert fall 4 år har brukt barene som snack, nesten hver dag! Elsker caramel toffee baren.. å nå vil jeg snart prøve meg på shaker og supper også! :)

Anonym

 

Hei! Jeg ville dele dette fordi jeg vet at Nutrilett i hovedsak rettes mot folk som vil gå ned i vekt.

Jeg trenger ikke gå ned i vekt, men jeg spiser likevel Nutrilett barer (mange forskjellige typer) fordi det er en av de få «raske» måltidene man får kjøpt i kiosk og dagligvare som faktisk holder deg mett i flere timer og som i tillegg smaker fantastisk godt! Ikke noe gris, fettete fingere eller sterk lukt.Dette passer perfekt når man er sulten på jobb eller skolen. Det ser bare ut som om du spiser en vanlig sjokolade! De fungerer også perfekt til de (inkludert meg selv) som har en tendens til å «små spise» ;)

Stine

 

Jeg har en lidenskap for styrketrening og riktig kosthold. Samtidig har jeg dessverre veldig lett for å legge på meg så fort det glipper litt utover kostholdsplanen min.

Interessen min for trening og kosthold startet da jeg ble gravid med min lille prinsesse for 4 år siden og ble naturlig nok veldig opptatt av å spise riktig og få i meg de riktige næringsstoffene for hennes og mitt eget beste.

Da hun var født ble jeg enda mer interessert og har fra da av lagt om på livstilen min. Kostholdet mitt er veldig strengt ettersom det ikke skal så mye til før jeg legger på meg og fordi jeg trenger å få best mulig utbytte av styrketreningen min, da jeg skal stille i bikinifitness til høsten.

Samtidig disse siste årene har jeg slit med at jeg får helt vanvittige kicks inne i mellom hvor jeg overspiser totalt. Jeg snakker virkelig fråtsing. Jeg kunne spise så mye på bare en halv dag at jeg har lagt på meg opp mot 7 kilo.

Og av disse fråtse periodene som kunne komme flere ganger i uken, ble jeg naturlig nok veldig skuffet over meg selv, skammet meg og straffet meg selv med å spise enda strengere de kommende dagene og trene alt for mye kondisjon.

Dette var selvfølgelig ikke sunt, men man blir veldig fanget i denne boblen av å føle at man fortjener å straffe seg selv.

Redningen min ble deres Nutrilett barer, som gjorde det veldig lett for meg å vite innhold, oversikt over kalorier, protein, carbs og det jeg har behov for å vite.

Nå har jeg implementert det i det daglige kostholdet mitt, og det gjør det lettere for meg å avgrense meg, men samtidig kunne kose meg med noe godt uten skyldfølelse.

Det at jeg har noe godt hver dag jeg kan kose meg med, som er sunt og gir meg akkurat det jeg trenger gjør at jeg har klart å kontrollere overspisingen min. Og jeg er ett mye mer tilfredsstilt menneske i hverdagen når jeg ikke hele tiden går rundt å tenker på alt det usunne jeg har lyst å kaste i meg.

Maria

 

Jeg har brukt barene deres masse, og spesielt på kveldene, da jeg har kost meg med noe annet godt har jeg heller delt opp baren i biter å spist den en etter en som om det skulle vært en vanlig sjokolade.

Nyter virkelig – takk for at dere har laget peanøttbaren!

Jannikke

 

Hei :)
Vil gjerne fortelle min lille historie. Jeg er en jente som ikke er spesielt overvektig, men man kan si jeg har vel litt for mye av det gode. Jeg har hele livet vært veldig avhengig av sukker. Siden jeg var liten har jeg slukt godteskålen uten å tenke meg noe særlig om, og jeg har fortsatt problemer med det den dag idag. Men, etter jeg kom over Nutrilett-barene, har ting vært mye lettere.

I stedet for å spise nesten en kilo godteri i helgene, kjøper jeg meg heller et par Nutrilett-barer. De er så gode, og minner veldig om ordentlig sjokolade.

Etter jeg begynte å bytte ut smågodtet med Nutrilett har jeg gått ned fire kilo. Det svinger litt fortsatt, men det er fordi jeg trener veldig av og på, og jeg har perioder hvor jeg spiser mer enn jeg pleier. Men med Nutrilett har jeg merkbart sett forskjell :)

Anonym

 

Hei! Jeg har prøvd Nutrilett før og er veldig fornøyd med det. Det hjalp meg ned i vekt da jeg erstattet måltidene med Nutrilett barene. Har mye positivt å si om Nutrilett, ikke bare at det er sant det dere sier at det hjelper deg ned i vekt, men også at smaken er noen alle legger høy vekt på, å det synes jeg dere har klart utmerket!

Bra jobbet, skal fortsette å kjøpte Nutrilett!

Mona

 

De eneste produktene fra Nutrilett jeg har testet ut er barene. Jeg er veldig fornøyd med de!! De både smaker godt og demper søtsuget mitt. Jeg er 18 år gammel og jeg ønsker å holde vekten på plass. Nutrilett har altså hjulpet meg med å holde søtsuget borte og holde kostholdet mitt på en bra plass.

Monica

 

Bestemte meg for en stund siden at jeg skulle gjøre meg klar for bikinisesongen! Ved hjelp fra Nutrilett er jeg flere kilo lettere, og har fått en ny favoritt! Nutrilett Crunch bar har blitt min faste følgesvenn istedenfor sjokolade på lørdager! Mmmmmm

Ledina

 

Har prøvd Nutrilett barene og de passer perfekt som mellommåltid og når man er sugen på noe søtt.
Har alltid liggende en eller to barer i håndvesken. Perfekt hvor enn du er og når du ikke alltid har tid til å sitte ned og spise noe. Da er det perfekt med en Nutrilett bar i vesken :)

Marlen

 

Jeg kommer ikke på noen enkelt konkret opplevelse, men dere har vært «livreddende» mange ganger! :) Jeg har alltid en bar i veska mi for de dagene hvor jeg har glemt å ta med lunsj på jobben og det er lenge til middag, eller jeg har kjørt meg for hardt på treninga og svimler ut døra :)

Kari

 

Jeg er en av de mange som er svært imponert over produktene deres. Dette er produkter av høy kvalitet, og som ikke minst smaker utrolig godt. Ofte er det slik at man ikke blir mett av en bar, men deres produkter er virkelig helt fantastiske. Jeg kan erstatte et helt lunsjmåltid, noe som er helt fantastisk. Ikke minst får man herlige resultater, og jeg kjenner meg lettere etter å ha spist deres barer i noen måneder nå.

Jeg gleder meg til hver helg når jeg skal spise deres fantastiske Cookie bar! NAM :-)

Hilsen en strålende fornøyd kvinne!

Marte

POPULÆRE PRODUKTER

RELATERTE BLOGGINNLEGG

Takk for din påmelding

VIL DU HA GODE TILBUD?
Meld deg på vårt nyhetsbrev - og få gode tilbud 1-2 ganger i måneden!