• Gratis levering over 500 kr
  • Sikker betaling med Klarna
Close
lavkarbo rabarbrapai på tallerken med vaniljepudding

Dette er oppskrift på en glutenfri lavkarbo dessert – lavkarbo rabarbrapai! Server gjerne sammen med vaniljeproteinpudding, og rabarbra kan byttes ut med for eksempel epler eller bringebær for variasjon. Oppskriften holder til 8 porsjoner og passer perfekt som dessert i et middagsselskap.

  • Porsjoner 8
  • Tilberedelsestid 00:20:00
  • Kalorier 193

Ingredienser:

  • 2 stilker rabarbra
  • 1,25 dl mandelmel
  • 1,25 dl kokosmel
  • 2 ss fiberhusk til deigen
  • 2 ss kokosolje
  • 2 stk egg
  • 2 ts vann
  • 1,5 krm salt
  • 2 begere propud vanilje
  • 1 ss fiberhusk
  • 2 ss tagesse
  • 1 ts vaniljepulver

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 200 grader. Bland sammen mandelmel, kokosmel, fiberhusk og salt. Tilsett kokosolje og egg og kna det sammen med fingrene.
  2. Tilsett vann og fortsett knaingen til deigen akkurat holder seg sammen. La stå i 10 minutter. Trykk deigen ut i en form og forstek i 10 minutter.
  3. Skrell og hakk rabarbra i små biter. Legg rabarbra med tagesse, fiberhusk og vaniljepulver i en skål. Rør rundt. Når paibunnen er ferdig, fyll med propud og topp med rabarbrablandingen. Sett inn i ovnen igjen i 20 minutter. La den gjerne avkjøles litt før servering.

Per porsjon:

Kalorier: 193,2

Fiber (g): 9,0

Proteiner (g): 10,5

Fett (g): 11,1

Karbohydrater (g): 8,2

Sukker (g): 3,8

Oppskrift av Evelina Söderholm

Relaterte blogginnlegg