• Gratis levering over 500 kr
  • Sikker betaling med Klarna
lavkarbo muffins med mandelmel

Dette er en oppskrift på lavkarbo muffins med mandelmel som er både glutenfri og med høyt proteininnhold. Oppskriften holder til 8 porsjoner og tar kun en halvtime å lage!

Ingredienser:

  • 3 stk egg
  • 2 dl tyrkisk yoghurt 100 %
  • 3,5 dl mandelmel
  • 1 dl stevia*
  • 1,5 ts appelsinskall
  • 0,5 ts vaniljesukker
  • 1,5 krm salt
  • 0,5 ts bakepulver

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 175 grader
  2. Rør sammen egg og tyrkisk yoghurt til en jevn deig
  3. Finriv appelsinskall og tilsett deigen. Tilsett alle tørre ingredienser og rør om
  4. Fordel deigen i muffinsformer
  5. Stek midt i ovnen i 35 minutter
  6. Ta ut og la de hvile før servering
  7. Kan fryses ned

Per porsjon:

Kalorier: 190,4

Fiber (g): 2,1

Proteiner (g): 8

Fett (g): 15,4

Karbohydrater (g): 5

Sukker (g): 2,3

 

Porsjoner: 8

Forberedelsestid: 10 min

Tilberedelsestid: 35 min

Type oppskrift: Bakst

 

Oppskrift av Evelina Söderholm

Relaterte blogginnlegg