• Gratis levering over 500 kr
  • Sikker betaling med Klarna
lavkarbo gryterett med kylling

Lavkarbo gryterett med kylling og høyt proteininnhold. Gjør den vegansk ved å bytte kyllingen mot soyabiter og velg en vegansk buljongterning. Du kan også bytte vanligris med blomkålris. Oppskriften holder til 4 porsjoner og tar kun 45 minutter å tilberede.

  • Porsjoner 4
  • Tilberedelsestid 00:45:00
  • Kalorier 321

Ingredienser:

  • 3 stk kyllingfileter
  • 1 ss rapsolje
  • 1 stk gul løk
  • 2 hvitløksfedd
  • 1 ss fersk ingefær
  • 1 boks kokosmelk, lett (6,7 %)
  • 1 boks hakkede tomater
  • 2 ss tomatpuré
  • 2 ts curry
  • 1 stk buljongterning, grønnsak
  • 1 ts chilipulver
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts svart pepper

Slik gjør du:

  1. Hakk løk og finriv hvitløk og ingefær
  2. Varm oljen i en gryte og stek løken så den knapt får farge. Tilsett hvitløk og ingefær
  3. Tilsett kylling og tomatpuré, stek i noen minutter
  4. Tilsett deretter hakkede tomater, kokosmelk, buljongterning, salt, pepper, curry og chili
  5. Rør godt om og la det småkoke i 30 minutter
  6. Server med for eksempel blomkålris

Per porsjon:

Kalorier: 321,3

Fiber (g): 2,5

Proteiner (g): 33,5

Fett (g): 14,6

Karbohydrater (g): 13,6

Sukker (g): 7,9

Oppskrift av Evelina Söderholm

Relaterte blogginnlegg