• Gratis levering over 500 kr
  • Sikker betaling med Klarna
Oppskrift på bananpannekaker

Oppskrift på bananpannekaker

En rett med mye proteiner og lavt fettinnhold. Vil du holde karbohydratene nede? Velg en kesam eller yoghurt helt uten tilsatt sukker. Bra som en lettere frokost eller lunsj, samt helt perfekt som et større mellommåltid etter trening.

Ingredienser:

Slik gjør du:

  1. Kjør banan, egg, havregryn, melk og salt i en blender til en deig
  2. Stek 2 pannekaker i olje på mellomvarme
  3. La de hvile. Server med vaniljekesam, chocolate seasalt bar og jordbær
  4. Rull sammen til en wrap og nyt!

Per porsjon:

Kalorier: 370

Fiber (g): 5,1

Proteiner (g): 21,7

Fett (g): 13,1

Karbohydrater (g): 42,6

Sukker (g): 21,3

I samarbeid med Evelina Söderholm

Relaterte blogginnlegg