• Gratis levering over 500 kr
  • Sikker betaling med Klarna
Close
Woman sleeping

Her er noen enkle tips som hjelper deg å nå vektmålene dine!

1. Sov godt
Søvn hjelper dine muskler å gjenopprette seg etter en treningsøkt, så sørg for å å få 7-8 timers søvn hver natt!

2. Fokuser på hva du spiser
Hvis du er distrahert når du spiser (ser på TV eller jobber ved PC’en) riskerer du å spise mer enn du trenger. Fokuser på maten når du spiser, det vil gjøre at du lettere kjenner etter når du er mett og kan da enklere kontrollere antall kalorier du får i deg.

3. Før en logg
Skriv opp hva du spiser for å holde oversikt over kaloriene du får i deg. På samme måte er det lurt å loggføre din trening. Dette vil motivere når du ser dine fremskritt.

4. Fortell en venn!
Når du slanker deg, bør du fortelle/dele dette med noen du stoler på (ektefelle, søster, bestevenn) og fortelle hva dine mål er og hvorfor det er viktig for deg å nå disse målene. Det er mer sannsynlig at du får den ekstra støtte og oppmuntring når du deler med noen hvorfor du ønsker å gå ned i vekt.

5. Lag en ukesplan!
Bruk 10 minutter hver uke og forbered en ukesplan for alle dine måltider. Dette vil gjøre at du vet akkurat hvilke ingredienser du trenger å kjøpe inn og kan holde deg til en handleliste når du skal i butikken. Dette kan hjelpe deg å unngå å kjøpe med usunne fristelser og gjøre det lettere å kontrollere ditt kaloriinntak.

6. Ha en backup plan!
Når hverdagen gjør slankekuren vanskelig – ha en backup plan. En god ide er å sørge for å ha et lite lager av sunne snacks eller måltidserstattere i vesken, på jobben eller i bilen. Dette kan hjelpe deg å ungå andre usunne og lettvinte fristelser…

7. Tren styrke for økt forbrenning!
Noen studier viser at kvinner som trener styrke øker forbrenningen med 15 %! En raskere forbrenning betyr at du forbruker flere kalorier enn før, noe som vil fortere kunne gjøre deg sterk og slank. Så sett i gang med styrketreningen!

RELATERTE BLOGGINNLEGG

Takk for din påmelding

Close
VIL DU HA GODE TILBUD?
Meld deg på vårt nyhetsbrev - og få gode tilbud 1-2 ganger i måneden!