Oppskrift på lavkarbo brownies

Lavkarbo brownies med mandelmel

Dette er en glutenfri, lavkarbohydrat oppskrift på brownie med kjempegod smak og en herlig kremet konsistent. Lavkarbo brownien er laget med mandelmel og det tar kun 20 minutter å lage den! Perfekt til selskap med sine 10 porsjoner – eller om du ønsker å lage noe digg til deg selv!

Porsjoner: 10
Tilberedelsestid: 00:20:00
Kalorier: 151.6

Ingredienser:

  • 1 pakke sorte bønner
  • 5 stk ferske dadler
  • 75 g vegansk margarin (60 %)
  • 3 stk egg
  • 2 krm vaniljepulver
  • 1 dl kakao, fettredusert
  • 0,5 dl mandelmel
  • 0,5 dl stevia*
  • 0,5 dl valnøtter

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 175 grader
  2. Miks alle ingrediensene, utenom valnøtter, til en deig i en kjøkkenmaskin. Fordel deigen i en liten bakeform ikledd bakepapir. Topp med valnøtter
  3. Stek 20 minutter i ovnen. La den hvile før den deles. Server!
  4. Kan oppbevares noen dager i kjøleskap eller fryses ned

Per porsjon:

Kalorier: 151,6

Fiber (g): 5,2

Proteiner (g): 6,2

Fett (g): 10,5

Karbohydrater (g): 6,2

Sukker (g): 3,2

*Stevia inneholder karbohydrater, men disse tas ikke opp av kroppen

 

Oppskrift av Evelina Söderholm

Produkter med sjokoladesmak

Hva syns du om oppskriften?

(0 Anmeldelser)
Totalvurdering

Bestselgere: