• Gratis levering over 500kr
  • Sikker betaling med Klarna

Nå som sommeren begynner å nærme seg på bytter vi i Nutrilett ut de tyngre middagene med noe lettere. Hvorfor ikke prøve denne oppskriften til middag i kveld?

Dette trenger du:

Til 4 personer
800g torsk/skrei uten skinn og bein
3 fedd hvitløk
1 stk løk
100g tomatpurè
0,3ts rød chili
1 dl eplemost
4 stk tomat
1 dl rapsolje
sukker, salt alt og pepper
frisk basilikum

Slik går du frem:

Sett stekeovnen på 200°C. Finhakk hvitløk og skjær løk i terninger. Surr dette litt i olivenolje til løken er gyllen. Tilsett tomatpurè og finhakket chili, og la der surre litt sammen med løken. Tilsett eplemost og smak tomatsausen til med sukker, salt og pepper. Skjær tomat i skiver og legg skreifilet og tomatskiver i ildfast form. Fordel tomatsaus jevnt over og hell til slutt over litt olje, gjerne rapsolje.

 

Ikke bare er det godt, sunt er det også!

Energi, kcal Protein,g Fett,g Karbo,g Fiber,g
336* 47* 12* 8* 2*

* Per porsjon

Relaterte blogginnlegg

Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
LOGG INN eller BLI MEDLEM